RADIONICA ILUSTRACIJA S TEOM JURIŠIĆ

Mlada hrvatska ilustratorica Tea Jurišić pripremila nam je intenzivnu radionicu ilustracija koja će se održati u galeriji Kravata u Jelsi u tri termina – 24./25./26. rujna 2019. u 18:00 sati.

Prijavite se i saznajte koje su tehničke mogućnosti u ilustraciji, razlike tradicionalne i digitalne tehnike, stilske figure koje se koriste u ilustraciji i brojne druge zanimljivosti. Okušajte se u slikarskim tehnikama i iznenadite se vlastitim mogućnostima u vizualnom svijetu.
Materijal je osiguran, a broj polaznika ograničen pa brže rezervirajte svoje mjesto na broj:

0958629473 ili porukom na facebook stranici Muzej općine Jelsa / Jelsa Municipal Museum. Radionice su namijenjene svima starijima od 13 godina.

Tea Jurišić rođena je 1991. u Munchenu, a trenutno živi i radi u Osijeku. Početkom 2017. stekla je diplomu magistre grafike na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu.
Bavi se pretežito crtežom i ilustracijom. Članica je Hrvatske udruge likovnih umjetnika (HULU). Boravila je na nekoliko likovnih i street art rezidencija u Belgiji, Makedoniji, Italiji i Norveškoj. Njeni radovi su objavljivani u Booooooom – u, Komikazama, Fressh magazinu.
Imala je 8 samostalnih i nekoliko desetaka skupnih izložbi u Hrvatskoj i inozemstvu. Za svoj diplomski rad “Teine tužaljke” dobila je nagradu latinske klasifikacije Cum Lauda.
Od rujna 2017. je zaposlena kao vanjska asistentica na Diplomskom studiju ilustracija na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku.